LASĂ-TE INSPIRAT

Indiferent dacă vreți să construiți o casă nouă sau doriți să oferiți un aer proaspăt celei vechi, alegerea unei culori pentru fațadă este întotdeauna o provocare. Ușurați-vă munca cu ghidul nostru de inspirație.

POSTĂRI RECENTE

TENDINȚE CULORI INSPIRAȚIE ARMONIE

Armonie și echilibru - culoarea anului 2022

În viață, tindem spre armonie și echilibru. Armonia și echilibrul sunt esențiale pentru valorile noastre, familie, muncă și alimentație, dar și pentru arhitectură și designul interior. La asta se referă ZANZIBAR 6, culoarea anului 2022, din paleta Armonios și Echilibrat.

CITEȘTE MAI MULT

URMĂREȘTE-NE PE CANALELE NOASTRE DE SOCIALIZARE PENTRU MAI MULT CONȚINUT INSPIRAȚIONAL

TENDINȚE ARHITECTURĂ INSPIRAȚIE SUSTENABILITATE

Tendințe în arhitectură în anul 2022

Vremurile actuale ne aduc aminte că singura certitudine este schimbarea. Acest lucru se aplică mai multor aspecte ale vieții, iar tendințele arhitecturale, care se află în continuă evoluție, reprezintă unul dintre acestea. Spre ce ne vom concentra atenția în acest domeniu în anul 2022?

CULORI SUSTENABILITATE SOLUȚIIECO TENDINȚE

PARTEA VERDE A DESIGNULUI ARHITECTURAL

Culorile sunt pasiunea noastră. Pentru că natura ne inspiră în tot ceea ce facem, de un lucru putem fi siguri: verdele nu se va demoda niciodată. Tendințele în materie de sustenabilitate au acaparat lumea într-o clipă. Și nu par deloc să incetinească! Numeroase industrii, inclusiv industria construcțiilor și arhitectura caută în mod constant să implementeze noi soluții eco.

ARHITECTURĂ